Ark: Survival Evolved komt naar Xbox One

De Ark: Survival Evolved game van spel ontwikkelaars Studio Wildcard en Instinct Games staat ondertussen bekent als een enorm succes onder de PC games van tegenwoordig. Met al meer dan 2.5 miljoen spelers in de dinosaurus survival game laat de Ark community dan ook zien dat het veel spelers aantrekt. Omdat de game zo goed in de smaak valt onder gamers hebben de uitgevers besloten om het spel ook op de Xbox One te laten verschijnen. Xbox One spelers kunnen de game spelen door middel van een gratis demo, of via het Game Preview Program voor 35 euro aan te schaffen.

Instinct Games en Studio Wildcard laten weten dat je de game alleen moet kopen als je tevreden bent met hoe hij nu loopt, aangezien het project nog niet helemaal af is. Ze beloven wel dat de Xbox One versie van Ark: Survival Evolved al de zelfde objecten en spullen als de PC versie heeft zal hebben, plus nog wat extra trofeeën en Avatar objecten voor de Xbox One speler. Terwijl ze de game afmaken worden ondersteunde leveringen van updates en patches belooft door beidde spel ontwikkelaars, dus het ziet er naar uit dat de Xbox One versie net zo goed in de smaak gaat vallen onder de Xbox One community als het deed bij de PC community.

Het lijkt er nu nog op dat in Juni 2016 de volledige game af zal zijn en op de markt zal komen, voor PC, Xbox One en Playstation 4. Al hoewel de volledige Ark: Survival Evolved hoogst waarschijnlijk wat duurder zal zijn dan 35 euro zijn de fans toch gigantisch enthousiast over de game.

Laat hier reactie achter