Atlas Reactor betreed de nieuwe Alpha versie

Atlas Reactor is een spel waar je de laatste tijd misschien al het een en ander over hebt gehoord. Het is een gloednieuwe spel dat onlangs gemaakt is door Trion Worlds, een game ontwikkelaar die bekend is voor andere games waaronder Rift, Defiance en Archeage. De fans van deze en andere spellen van Trion Worlds zitten al een tijdje te wachten op het nieuwe spel Atlas Reactor, en deze is net overgegaan in de nieuwe Alpha versie.

Trion Worlds laat weten dat de verwachtte game Atlas Reactor later deze week de Alpha versie gaat betreden en dus bespeelbaar zal zijn voor de wachtende fans. Zoals we al vaker van deze game ontwikkelaar hebben gezien zal het strategie spel exclusief voor de PC uitkomen, de console waar het grootste gedeelte van de Trion Worlds community dan ook ligt. Atlas Reactor is een ‘turn based’ strategie spel dat nu in de alpha wat extra features krijgt, zo kunnen spelers gebruik gaan maken van het Mod System. Dit systeem geeft de mogelijkheid aan spelers om het character dat ze bespelen sterker of bijvoorbeeld sneller te maken, om ze de vijand te overwinnen.

Donderdag begint de Atlas Reactor Sneak Peek Week, een week waarin het spelen en ontdekken van Atlas Reactor de speler beloning oplevert. Het winnen van een match geeft de spelers een permanent character, en het bij het winnen van die matches krijgt de speler een character style. Ook krijgt je gratis in-game geld tijdens de Sneak peek week dat gebruikt kan worden om verschillende dingen te kopen zoals Mods.

Laat hier reactie achter