Bèta Star Wars: Battlefront behaalt record EA

De bèta van Star Wars: Battlefront, die sinds gisteren is gestopt, heeft een absoluut record van meeste spelers in een bèta van een EA-game verbroken. Meer dan 9 miljoen spelers hebben mee gedaan aan de bèta welke startte op 9 oktober en eindigde op 12 oktober.

“We zouden niet blijer kunnen zijn met het feit dat zoveel van jullie een voorproefje wilden krijgen van waar ons gepassioneerde team mee bezig is”, aldus senior producer Sigurlina Ingvarsdottir op de officiële website. “Sinds we in april Battlefront hebben onthuld, wisten we dat de bèta een gigantische test zou worden voor onze game. De afgelopen zes maanden werd er heel veel gepraat over de bèta en het was geweldig (en zenuwslopend als ik eerlijk ben) om het aan de wereld aan te bieden.”

De bèta was sinds afgelopen donderdag speelbaar op Playstation 4, XBOX One & PC. Wegens het succes werd de bèta al verlengd met een aantal dagen. Ingvarsdottir: “Namens het team van (ontwikkelaar) DICE en iedereen bij EA: hartelijk bedankt voor het spelen. We hopen dat je hebt genoten van wat je kon spelen in de bèta, en het is maar een klein gedeelte van de complete ervaring.” Battlefront komt op 19 november uit op Playstation 4, XBOX One & PC en laat spelers diverse gevechten uit de Star Wars-films naspelen.

Laat hier reactie achter