Call of Duty: Black Ops III verwacht op 6 november

Naar alle waarschijnlijkheid komt het nieuwe deel van de Call of Duty serie, Black Ops III 6 november uit voor het grote publiek. Naast de verwachte release datum gaan er ook geruchten over een nieuwe coöp-modus waarin 4 spelers tegelijkertijd kunnen samenspelen.

Ondanks dat uitgever Activision nog weinig details heeft losgelaten zijn de geruchten al in volle gang. Bij uitgelekt marketingmateriaal in een Amerikaanse winkel stond namelijk de release datum aangegeven evenals de platformen waarop de game uitgegeven gaat worden. Vooralsnog stonden daar alleen de Playstation, Xbox One en PC op. Of de game ook uitgebracht gaat worden voor oudere cconsoles is nog onbekend.

Tevens stelt Activision dat Black Ops III een ‘filmachtige’ stijl krijgt met multiplayer-maps die volledig opnieuw zijn opgebouwd vergeleken met vorige games in de reeks. De nieuwe coöp-modus die ruimte geeft om met 4 man samen te spelen geeft ook de optie om uitrusting en wapens te modificeren. Ook kunnen er ervaringspunten worden verdient waarmee het gespeelde personage kan worden verbeterd.

Laat hier reactie achter