De verschillende games die we verwachten in 2016

Vorig jaar zijn er een aantal games aangekondigd voor dit jaar, games die we nog steeds willen zien en niet snel zullen vergeten. Zo is er op de E3 van 2015 een hele hoop verteld over games die er zeker nog aan gingen komen, en voor Gamescom geld hetzelfde verhaal. Er zijn natuurlijk wat games die ondertussen inderdaad al uit gekomen zijn, zoals Rise of the Tomb Raider. Veel andere beloofde games laten jammer genoeg nog even op zich wachten.

Bij deze een kleine opsomming van wat er allemaal aangekondigd is in 2015 voor dit jaar. Een complete lijst zou gewoonweg teveel werk zijn aangezien er een groot aantal beloftes is gemaakt, maar de belangrijkste games staan hier gelukkig netjes op een rijtje.

Als eerste komt Firewatch, een opvallende game met een enorm indrukwekkende variatie aan scenario’s waar je ogen niet genoeg van kunnen krijgen. Het spel verteld een uniek verhaal, met jouw rol als die van een bosbrand onderzoeker. Je bepaald een enorm aantal dingen in de game helemaal zelf, wat de ervaring voor iedereen uniek maakt. Firewatch is op 9 Februari op de markt te vinden.

Twee andere games waar iedereen op wacht zijn Dying Light: The Following en Street Fighter V. Twee ongelooflijk gewilde actie games, sinds ze aangekondigd zijn is de hype gigantisch groot geworden. De fans van beidde games kunnen dan ook niet wachten tot ze eindelijk uit komen zoals beloofd. Alle twee de spellen zijn aangekondigd in 2015, Dying Light zou op 11 Februari uitkomen, en voor Street Fighter zal het wachten iets langer duren, namelijk tot 26 Februari.

Laat hier reactie achter