DomiNations krijgt zijn grootste update

Eerder dit jaar kwamen Nexon en Big Huge Games met het nieuwe turn based strategie spel DomiNations. Ondertussen is de game al meer dan 17 miljoen keer gedownload van de Play Store, wat ongetwijfeld heeft geholpen als een van de redenen waarom DomiNations uit aan het groeien tot een gigantisch spel.

Vandaag is de grootste update tot voorheen uitgekomen en het lijkt dan ook een enorm leuke nieuw element van het spel te worden, spelers kunnen nu namelijk mee doen aan de Massive Multiplayer Mode, waarin teams die oplopen tot wel 50 spelers tegen elkaar kunnen vechten in oorlogen die maarliefst twee dagen duren. De update heet dan ook heel gepast ‘World War’. De CEO van Big Huge Games, Tim Train, had te melden dat DomiNations gebouwd was voor strategy gamers, door strategy gamers en dat ze daarom opgewonden waren om te melden dat ze eindelijk de World War update uit konden brengen, het was namelijk nummer 1 op de lijst van nieuwe features die de DomiNations spelers graag zagen in de toekomst. De nieuwe update zou spelers belonen voor strategisch inzicht en dingen zoals teamwork en doordachte manieren om oorlogen aan te pakken. Het kan in iedere geval gezegd worden dat DomiNations spelers immens naar deze update hebben uitgekeken en er nu dan ook met volle teugen van genieten.

De Massive Multiplayer Mode zet je midden in een grote en intense oorlog, die nog eens lang duurt ook. Dit is niet zonder reden, er komen erg veel strategische manoeuvres bij kijken. De eerste dag geeft de spelers van beide teams te tijd om zich voor te bereiden op de aankomende oorlog. Basissen worden gebouwd en soldaten worden rondgestuurd en zorgvuldig om strategische plaatsen neer gezet. Ook kunnen de spelers deze dag gebruiken om de vijandige basissen te verkennen. De tweede dag is de oorlog zelf, iedere speler van ieder team krijgt de kans om twee beurten aan te vallen waarin ze maximaal vijf sterren kunnen verdienen voor een overwonnen basis, waarbij ze ook beloningen voor krijgen, Het team met de meeste sterren aan het eind van de tweede dag wint uiteraard de oorlog.

Laat hier reactie achter