Elder Scrolls Online krijgt gloednieuwe Thieves Guild DLC

Bethesda heeft de wereld van sand-box gamers al een enorm lange tijd in een ijzeren grip, met de spectaculaire en succesvolle Elder Scrolls series. De Elder Scrolls franchise loopt een groot aantal jaren terug, waar het begon met games zoals Arena en Morrowind, en sinds dien is Bethesda de wereld alleen maar gaan uitbreiden, in verschillende geniale games. Met de laatste game uit de Franchise, Elder Scrolls Online lijkt Bethesda ook nog een sterke indruk te maken om de wereld van de MMORPG gamers.

In 2014 kwam Bethesda met het spel uit, waarna het in 2015 versterkt werd op de markt met de Playstation 4 en Xbox One versies. De Elder Scrolls game is sinds dien goed ontvangen door de spelers, met algemene en constante updates. Het is geen wonder dat de game een grote fan base heeft opgebouwd in vrij korte tijd, en het ziet er naar uit dat deze fanbase beloont gaat worden. In een geheel nieuwe DLC voor Elder Scrolls Online zal de Thieves Guild terug keren naar de wereld van de Elder Scrolls Online. De Thieves Guild zit al sinds eerdere games in de franchise van Bethesda en een favoriet onder de Elder Scrolls fans, de missies gaan meestal hoofdzakelijk over objecten stelen, personen chanteren en andere duistere bezigheden, niet te verwarren met de Dark Brotherhood uit hetzelfde spel.

De DLC opent een compleet nieuwe zone voor Elder Scrolls Online spelers, met zowel nieuwe missies als items en andere beloningen voor je personage. Deze beloningen zijn te halen door bijvoorbeeld de nieuwe trail te halen, een 12-player opdracht: ‘Maw of Lorkhaj’.

Laat hier reactie achter