Far Cry Primal PC komt een week na de Xbox en Playstation versie

Hij is al weer onderweg hoor, veel spelers en Far Cry fans wachten geduldig op de nieuwste versie uit de Far Cry franchise, maar nu is de release datum dan ook eindelijk bekent! Begin volgend jaar kunnen de fans eindelijk aan de slag in de prehistorische wereld van Far Cry Primal, op 1 Maart 2016 kunnen alle PC gamers naar lange tijd ook uit de voeten, een week nadat de Xbox One en Playstation 4 gebruikers het spel kunnen bekijken op 23 Februari 2016.

Ubisoft staat er ondertussen bekent om dat ze de PC versies van de nieuwe games die ze uitgeven een tijdje na het Xbox One en Playstation 4 versies uit te brengen, wat ze nog wat extra tijd geeft om de game te stabiliseren en te optimaliseren, zoals ze dat altijd verklaren. Dit is ook al eerder bij games zoals Assassin’s Creed Syndicate gebeurd en het was dus ook geen verrassing toen de media te horen kreeg in October dat Ubisoft het nieuwe spel Far Cry Primal slechts in begin Maart uit zou brengen.

Onder de PC gamers zijn er maar weinig fans van de Far Cry franchise die het wachten het niet waard vinden. De Far Cry games van Ubisoft zijn normaal gesproken gigantisch groot en uitgebreid, met ongelofelijk veel dingen om te doen in een betoverend mooie wereld. Far Cry Primal komt ook nog met een vers element vergeleken met de andere games, namelijk het feit dat deze zich afspeelt in de prehistorie, spelers kunnen de gewoonlijke dieren als vijanden wel vergeten en moeten het nu opnemen tegen gepastere wezens zoals sabeltand tijgers, dit doen ze natuurlijk met speer, pijl en boog, en bijlen. Het ziet er dus naar uit de Far Cry Primal fans voor een gloed nieuw avontuur komen te staan.

Laat hier reactie achter