Far Cry Primal wedstrijd met een ongewoonlijke prijs

De Far Cry franchise is sinds de eerste game al gigantisch goed in de handen van de gamer community gevallen. Als een van de grootste en meest uitgebreide sand box games van zijn tijd hebben alle Far Cry delen enorm geamuseerd, en staan ze daar ook wel voor bekend. De nieuwste Far Cry game heeft een verrassing voor de speler, de game is in principe hetzelfde als de vorige met natuurlijk verschillende verhaal lijnen, missies en opdrachten, en het speelt zich daarnaast ook nog eens af tijdens de prehistorie.

Iedere Far Cry fan heeft zich om deze reden alleen al afgevraagd hoe een Far Cry game nou kan werken zonder het schieten van geweren en het rond vliegen in de buzzer, samen met het gebruik van andere vormen van technologie. Antwoorden hierop hebben we nog niet tot 23 Februari, maar we kunnen wel zeggen dat het hele prehistorische aspect de uitgevers Ubisoft wel een unieke kans heeft gegeven op een publiciteitsstunt.

Ubisoft heeft een wedstrijd gemaakt met een abnormale prijs, een avond in een grot in Frankrijk. Far Cry Primal fans hoeven alleen maar mee te doen op twitter onder de #cavebnb naar @FarCryPrimal, stuur je eigen reden of noodzaak waarom jij degene zou moeten zijn die speciaal door Ubisoft naar de Pyreneeën word gevlogen, waarna je een unieke overlevingstraining volgt voor de overnachting in de Franse grot. Enkel mensen uit Engeland, Duitsland, Spanje, België, Nederland, en Frankrijk zelf mogen meedoen in de wedstrijd, de winnaar is de persoon die het meest creatieve en originele bericht stuurt.

Laat hier reactie achter