Gears of War 4 aan de horizon

Enorm nieuws voor alle Gears of War fans, er lijkt namelijk een nieuwe Gears of War uit te komen, Gears of War 4. Aangezien de vierde game van de Gears of War franchise Gears of War: Judgement heette in plaats van Gears of War 4, gaat deze nieuwe game die titel hoogstwaarschijnlijk innemen. Speculatie rondom de geruchten over de nieuwe Gears of War 4 game van Epic Games begon geen lange tijd geleden, een paar dagen terug is zijn er nog woorden gewisseld over de uitbreiding van de Gears of War wereld, door Cliff Bleszinski zelf.

Toen Epic Games een aardig groot aantal jaren geleden met de eerste Gears of War kwam viel het meteen als onvermijdelijk goed in de smaak bij verschillende gamers, dit kan aan verschillende redenen liggen, maar voor de meeste personen had het alles te maken met het feit dat Gears of War enorm brutal en vol met gore zit, iets wat al die jaren terug nog redelijk nieuw was. De rest van de Gears of War games maakte dezelfde hype mee en er is eigenlijk niks veranderd in de mate waarop de games binnen worden gehaald, nog steeds even populair. Het is dan ook erg spannend voor Gears of War fans dat maker van de franchise zelf de nieuwe game aangekondigd heeft, Gears of War 4. Op Twitter meldt hij continu dat hij bezig is met de nieuwe game, en er zijn zelfs al schrijvers bezig met het verhaal voor Gears of War 4.

We weten in ieder geval dat Gears of War 4 onderweg is, maar in de beginfase van de ontwikkeling zit, het kan dus even duren.

Laat hier reactie achter