Geheel nieuwe mappen voor Rocket League

Geheel nieuwe mappen voor Rocket League

Het hilarische behendigheidsspel Rocket League gaat uitbreidden, er gaan een aantal compleet nieuwe mappen bijkomen voor de Rocket League fans om in te spelen. Deze nieuwe uitbreiding past goed bij het imago van het spel, het is namelijk een vrij nieuwe game die enorm hard aan het groeien is. Deze groei zien we in de nieuwe content en het grote aantal spelers dat alsmaar blijft groeien. Het aantal nieuwe mappen is nog onbekend.

Wat we al wel weten is dat het een groot aantal nieuwe mappen gaat worden. Zo komen er nieuwe zones voor de Rocket League spelers om potjes in te doen die elementen vertonen van lay-outs die de gamers al herkennen van vorige mappen. Ook komen er volkomen nieuwe mappen met aspecten die nog nooit eerder getoond zijn in de game Rocket League. De nieuwe mappen worden aangekondigd met Rocket Labs, een nieuw feature voor de game. Via Rocket Labs kunnen spelers alle nieuwe mappen uitproberen, de mappen zijn wel nog ‘works in progress’ zoals we van Psyonix’s Studio’s horen. Spelers kunnen feedback geven om zo samen te bepalen welke van de mappen verder zullen worden afgemaakt. Tot nu toe bestaan alle mappen slechts uit de verschillende lay-outs, zonder de toegevoegde laatste aspecten van de artwork van Rocket League.

De eerste nieuwe mappen die je kunt bespelen in Rocket League zijn al bekend. De eerste heet Utopia Retro, het is een cirkelvormige map met veel Elevation opties voor een grote mogelijkheid tot rondvliegende actie voor de spelers. Een andere map is Double Goal, een map met een speciaal goal systeem voor beidde teams.

Laat hier reactie achter