Informatie over Knack 2 is geleaked

Informatie over Knack 2 is geleaked

Toen aan het eind van 2013 het videospel Knack uitkwam waren er al meteen een aantal gamers die zich compleet in het spel konden vinden. De unieke stijl die de game heeft is gebruikelijk voor het type spel dat het is, een ‘Beat em Up’ namelijk. De game kwam uit onder Sony Computer Entertainment voor de Playstation 4 en ontving al meteen een grote fan base die leidde tot een waardige community van het spel.

Sinds dien zijn er wat geruchten geweest over het vervolg Knack 2. Niks is ooit officieel los gelaten en het leek er een lange tijd op dat er helemaal geen Knack 2 zou komen, tot nu. Mindy Liang is een professioneel 3D animator met een interessante werkervaring, het is namelijk zo dat ze op haar LinkedIn profiel had staan dat ze gewerkt heeft aan 3D animaties voor Knack 2 op de Playstation 4. Dit heeft ze er waarschijnlijk opgezet zonder door te hebben dat Sony alle informatie over Knack 2 liever in het donker laat wachten. Sinds de ontdekking van Mindy Liang’s LinkedIn profiel heeft is alle informatie over de waarschijnlijk komende game verwijderd. Ontwikkelaar SCE Japan Studio laat ook niks los over de vooruitgang van de volgende game uit de Knack franchise.

Het blijft natuurlijk altijd zo dat dit geen zekerheid geeft over de komst van Knack 2. Het gebeurt wel vaker dat er nieuwe games als prototypes getest worden zonder dat deze ooit worden uitgegeven. Tot dat er meer informatie tevoorschijn komt over de nieuwe Knack houden alle fans de moed hoog.

Laat hier reactie achter