Is Dead Island 2 er al?

Toen de game Dead Island over heel de wereld in 2011 uitkwam was de meerderheid van de gamers meteen verkocht. Een open wereld free roamer met genoeg zombies links en rechts om nachten slacht plezier te beleven, wie kon dit weerstaan? Het is ondertussen al weer een tijdje geleden sinds de game zijn debuut maakte en veel fans wachten ongeduldig op het vervolg. Gaat deze tweede Dead Island nog komen of is hij er al?

De uitgevers van Dead Island, Deep Silver, kondigde een hele tijd geleden al aan dat het tweede deal van de zombie games snel uit zou komen. Dit bleek achteraf een sprookje te zijn want we hoorden niks tot vorig jaar April. Toen werd verteld dat de gewilde game in 2016 uit zou komen. De informatie bleef zo enorm vaag dat er werd getwijfeld of het spel ooit wel zou komen, vooral toen werd verteld dat ontwikkelaar Yager van het project getrapt werd. Alle gamers die iets tegen zombies hadden bleven hopen dat het spel ooit nog daglicht zou zien, en dat is misschien gebeurd.

In Australië is een nieuwe spel op de markt gekomen. Het spel heet Dead Island: Retro Revenge, en is geclassificeerd als een Mature game door het bloed en geweld. Verder staat er geregistreerd dat de game Dead Island: Retro Revenge een computer spel is, alle informatie blijft dus alweer behoorlijk vaag. We weten niet of dit inderdaad het tweede deel van de Dead Island serie is, of dat het een compleet nieuwe game is die op de markt terecht is gekomen. Dit blijft voorlopig nog een mysterie.

Laat hier reactie achter