Killer Instinct krijgt Shadow Jago

De vecht game Killer Instinct uit 2013 is al wat jaartjes op de markt en ondertussen al heel wat gespeeld, toch is de roem nog niet voorbij voor Killer Instinct. Door de verschillende updates zorgt Microsoft Studios als uitgevers van het spel ervoor dat Killer Instinct geen verleden wordt. Als onderdeel van een komende update zal het nieuwe karakter Shadow Jago aan de game toegevoegd worden, zoals ze laten zien in de meest recente trailer.

Shadow Jago was al eerder bekent in de Killer Instinct series, origineel als alternatieve skin in het spel. Er is later een speelbaar karakter van gemaakt nadat een succesvolle campagne die werd gehouden om geld bij elkaar te sprokkelen er ook daadwerkelijk voor zorgde dat het benodigde budget bereikt werd. Veel Killer Instinct fans zijn blij om Shadow Jago eindelijk zelf te bespelen, waaronder de oudere spelers die Killer Instinct nog op de arcade hebben gespeeld, spel een en twee van de Killer Instinct franchise waren namelijk een hele tijd geleden uitgegeven, 1994 en 1996, toen de arcade nog als waardige console overeind stond. Inmiddels is de fanbase van het spel uitgegroeid tot die van een waardige game.

Als je er als een van de eerste bij was en Day One Xbox Live Gold hebt gekocht, of de Community Fun Bundle, dan het is mogelijk om als een van de eerste de het nieuwe bespeelbare karakter Shadow Jago te kopen en uit te proberen. Voor de rest van de Killer Instinct spelers is dit niet mogelijk tot 18 December, op 15 Januari is de verkoop weer voorbij, dus weer er snel bij!

Laat hier reactie achter