Korting games

korting games

Korting games overzichtelijk maken

Tegenwoordig betalen veel mensen heel snel te veel. Korting games komen vaak niet in het assortiment voor. Denk bijvoorbeeld aan play time voor World of Warcraft, skins voor wapens bij Counter Strike, maar dit geldt ook voor de prijzen van videogames zelf. Er zijn zoveel aanbieders dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Dit resulteert in gedrag waar mensen makkelijk te snel gaan betalen, ze worden namelijk lui. Er wordt veel vaker gekozen voor de “betrouwbare” en meestal grote site die u doodgooit met reclames. Dit lijkt namelijk veel veiliger en makkelijker dan het bestellen bij een kleinere en iets onbetrouwbaarder ogende site. Meestal is dit wel fout denkgedrag omdat deze kleine sites juist wel betrouwbaar zijn. Het klinkt misschien niet gelijk logisch maar dit komt omdat zij geen hele corporatie in leven hoeven te houden en geen reclamekosten hebben.

Deze partijen proberen vaak te stunten met acties om de concurrenten voor te blijven. Om elkaar te slim af te blijven proberen ze meer te verkopen door het afgeven van acties en kortingscodes. Deze codes zijn alleen niet altijd heel makkelijk en overzichtelijk te verkrijgen. Gelukkig zijn er nu sites die hier slim mee om zijn gesprongen en ervoor zorgen dat jij als consument helemaal niks meer hoeft te verliezen en je games nooit meer te duur hoeft te kopen.

G2A en kortingscodes

Je kan op G2a.com en kortingscodes.com je kortingscodes vinden die je een lagere prijs garanderen. Via kortingscodes.com vind je codes die je korting geven op de sites waar je spellen kan kopen. Deze codes moet je even kopiëren of opschrijven en invoeren als je gaat afrekenen bij de andere site.

Goedkoop en betrouwbaar

Bij G2a.com hebben ze voor een andere aanpak gekozen. Hier staan de acties per spel verdeeld en hoef je niet naar een site te gaan maar kan je zoeken op je spel. Als je je spel gevonden hebt dan is er vervolgens een vrij brede selectie aan mogelijkheden. Zo kan je vaak kiezen uit het spel zelf of uit allemaal uitbreidingen en DLC-packs. Bij deze verschillende mogelijkheden is er dan ook weer neergezet waar en welke optie het goedkoopste is. Je weet dan gelijk waar je het goedkoopst en betrouwbaar je spel kan gaan kopen. Niemand hoeft ooit meer teveel te betalen voor zijn game met dank aan kortingscodes.com en G2a.com.

Laat hier reactie achter