League of Legends wereld finale Koreaans onderonsje

League of Legends wereld finale Koreaans onderonsje

De finale van het wereldkampioenschap League of Legends 2015 word een volledig Koreaans onderonsje. SK Telecom T1 en KOO Tigers zullen op zaterdag 31 oktober uit gaan maken wie het beste team is van Korea maar dus nog belangrijker, de beste van de wereld. 

Met een prijzenpot van $1.000.000 Amerikaanse dollars staat er 31 oktober aardig wat op het spel voor de jonge Koreaanse spelers van SK T1 & KOO. Met de finale, welke gespeeld gaat worden Mercedez-Benz Arena in Berlijn, komt een einde aan het wereldkampioenschap League of Legends 2015 waar aan in totaal 16 teams mee deden van over de gehele wereld. Deze teams, welke zich konden kwalificeren door regionale competities te winnen, streden tezamen om een prijzenpot van $2.130.000 Amerikaanse dollars. 

De finale zal gespeeld worden om 13.00uur Nederlandse tijd en de openingsceremonie begint al om 12.00uur. De wedstrijd is live te volgen via diverse online kanalen zoals Twitch, Azubu en Youtube. Meer informatie vind je via de onderstaande link: 

League of Legends worlds informatie

Laat hier reactie achter