Nieuwe Fallout 4 patch voor de PC

De nieuwste Fallout laat een grote indruk achter bij de meeste gamers en Bethesda fans. Het hele universum is op een slimme en efficiënte manier veranderd met verschillende nieuwe features waar de spelers van kunnen genieten. Zo is er bijvoorbeeld een gehele nieuwe mode waarin je zelf een terrein kan samenstellen met voorwerpen die de speler zowel vind als zelf maakt. De enorm populaire wereld van Fallout 4 blijkt nog verder uit te breidden met de nieuwste aankomende patch.

De patch gaat op het begin alleen voor de PC uitkomen, als het ware als een test versie. Daarna zullen we de update zien verschijnen voor de Playstation 4 en Xbox One versie, dezelfde volgorde die we vaker hebben gezien bij de patches van Bethesda voor de Fallout games. Een van de opmerkelijkste nieuwe dingen in de patch is dat de realiteit van de game verbeterd gaat worden. Zo zal er een geheel nieuwe weergeving van de schaduwen zijn en een gladdere manier waarop de voorwerpen in de wereld met elkaar omgaan. Zo gaan vliegende brokstukken na explosies er veel realistischer uitzien voor de Fallout 4 fans. Patch 1.3, zoals hij heet, zorgt ook voor een verbeterde workshop mode. Dit houdt in dat je meer keuzes en mogelijkheden hebt als Fallout speler om je persoonlijke huis nog gaver te maken.

Voor de rest bestaat de update voor het algemeen uit kleinere verbeteringen en bug fixes, er zijn veel veranderingen die wat insignificantere dingen verbeteren zoals het rond bewegen van objecten die de speler oppakt. De bug fixes zijn wel wat groter, zo zijn er een aantal hinderlijke bugs uit het spel gehaald, bijvoorbeeld het willekeurig teleporteren wanneer een speler zijn wapen richt.

Laat hier reactie achter