Nieuwe mod brengt Watch dogs naar GTA 5

Toen Rockstar Games een hele tijd geleden met Grand Theft Auto V uitkwam was het een ongeloofelijk gehyped spel dat uiteindelijk die hype ook verdiende. Veel Grand Theft Auto fans hebben het spel meteen aangeschaft en gespeeld, en al deze tijd later is de community nog steeds actief bezig met van het spel genieten. Natuurlijk kunnen we niet van spelers verwachten dat hetzelfde spel altijd leuk blijft, daarom Rockstar Games ook vaak met updates, waar dat soms even niet genoeg is, is de community zelf ook heel erg in de weer met het maken van mods voor het spel.

Met een nieuwe mod voor Grand Theft Auto V van JulioNIB kun je in het spel hacken, net zoals in de Ubisoft game Watch Dogs. Het script veranderd de PC versie van Grand Theft Auto V om zo wat dingen toe te voegen, zoals de mogelijkheid om bommen van een afstand af te laten gaan, en het verkeer te veranderen. De optie zijn bijna net zo uitgebreid als in Watch Dogs zelf, er is dan ook een enorme variatie aan dingen die de speler kan doen met de nieuwe mogelijkheid om de omgeving van Los Santos te hacken.

JulioNIB laat zelf weten dat hij de tijd gaat nemen om deze mod verder uit te breiden omdat hij nu al zo erg in de smaak valt, hij heeft het over verschillende nieuwe opties, allemaal afgeleid van Watch Dogs. Voorbeelden van deze opties zijn de Slow-Motion en profiler functies die de speler kan activeren.

Laat hier reactie achter