Nintendo maakt Miitomo app

Nintendo maakt Miitomo app

We begonnen ons al zorgen te maken over Nintendo, zo lang niet met groot nieuws komen is helemaal niks voor ze. Gelukkig hadden ze een goede reden voor de afstand die ze namen, ze zijn namelijk met een gloednieuw project bezig. De eerste smartphone app van Nintendo is aangekondigd door Nintendo zelf, over de release datum willen ze kwijt dat het in Maart zal zijn. Er was natuurlijk al een grote hoeveelheid speculatie over Miitomo, maar om er een schepje boven op te doen heeft Nintendo ook aangekondigd dat spelers kunnen pre registreren.

De app van Nintendo is bedoeld om zo simpel mogelijk te zijn en toch efficiënt te werken voor het doel waar de app Miitomo voor gemaakt is. Het doel van de app is om verschillende mensen over de hele wereld met elkaar te laten praten, een gebruiker moet als eerste een Mii poppetje aanmaken, dit zijn dezelfde poppetjes die je ook wel een op de Wii hebt gezien. Nadat je character af is vul je een grote vragenlijst in, hierdoor worden er een paar dingen over je karakter als persoon vast gesteld. Als Miitomo eindelijk genoeg over je denkt te weten word je samen met een andere gebruiker gepaard die volgens de app interessant voor je zal zijn om mee te praten.

De pre registratie gaat midden in Februari van start, de 17e om precies te zijn. Op deze datum beloont Nintendo al haar fans ook met het beloningsprogramma dat ze uitbrengen, dit project beloont Nintendo spelers voor het gebruiken van een van de Nintendo producten. Hier hoort de nieuwe Miitomo app dus ook bij. Het pre registreren komt met een speciale Miitomo bonus.

Laat hier reactie achter