Pokemon Go Informatie

Pokemon Go Informatie

Pokemon GO informatie voor het allerleukste spel

Al enkele tijd kan Pokémon GO gespeeld worden over de gehele wereld, tenminste iedereen die de beschikking heeft over een smartphone. Het spel is laagdrempelig en de applicatie kan binnen no-time worden gedownload. Miljoenen gamers spelen momenteel Pokémon Go en zijn dagelijks op zoek naar die ene zeldzame Pokémon. Maar de spelers komen ook bij elkaar, denk bijvoorbeeld aan het Vondelpark (Amsterdam) en Kijkduin (Den Haag). Het succes van Pokémon heeft ervoor gezorgd dat de aandelen van Nintendo door het dak gingen. Maar is de populariteit van dit spel voor korte tijd of zal het nog wel even voortduren?Zo werkt Pokémon Go!

Pokémon Go is ongekend succesvol, wat automatisch ook heeft gezorgd voor veel fans. Daarnaast is het spel erg bijzonder. Er wordt gebruik gemaakt van interactiviteit. Alle spelers moeten in beweging blijven, bijvoorbeeld door een wandeling te maken of door de stad te fietsen. Deze loopafstand laat bijvoorbeeld weer eieren uitkomen met Pokemons. Op die manier kunnen spelers op zoek gaan naar zeldzame Pokémons, het doel voor iedereen. Daarnaast kunnen er onderweg Pokéstops gevonden worden, waar het mogelijk is om diverse Pokéballs te vinden of andere handige extraatjes. Groei in het spel, versterk je Pokémon en overheers een Pokégym.

Downloaden van Pokémon Go

Pokémon Go kwam als eerste uit in de Verenigde Staten en in Australië. Sinds enkele weken kan Pokémon Go ook worden gedownload in ons eigen land. Elk persoon met een smartphone kan de applicatie downloaden. Download het spel op een Android smartphone of een iPhone.

Verder discussiëren? Laat je horen op het forum

Laat hier reactie achter