Pokemon GO update

Pokemon GO update

Welke relevantie heeft de Pokemon GO update

Eerste Pokemon Go update uitgekomen 

Pokémon Go was al een geruime tijd zeer populair, het was daarom wachten op de eerste update. Spelontwikkelaar Niantic heeft deze update op 1 augustus uitgebracht. De extreme populariteit van dit spel is onkenbaar, overal ter wereld wordt Pokémon gespeeld. Dit is duidelijk zichtbaar aan de aandelen van Nintendo, deze stegen in een gestaag tempo. Het succes is nu groot, maar zal het nog groter gaan worden? Hieronder hebben wij enkele veranderingen binnen Pokémon Go beschreven.Verwijder de voetstapjes

Het downloaden van de update is zo gedaan, het neemt weinig tijd in beslag. Wat elke speler meteen zal zien, dat is dat de voetstapjes zullen worden verwijderd. Deze afbeeldingen waren erg handig voor elke speler van Pokémon Go, aangezien er gemakkelijk kon worden gezien of een Pokémon in de omgeving was. Maar de functie werkte niet altijd optimaal, daarom is deze functie niet langer meer beschikbaar voor de spelers. 

De batterijspaarmodus is ook niet langer meer beschikbaar bij Pokémon Go, maar dat zagen wij al ver van te voren aankomen. De batterijspaarmodus werkte ook niet altijd goed, deze modus liep in de meeste gevallen vast.

Schade bij een Pokémon

Een andere belangrijke verandering bij de laatste update van Pokémon Go, dat is dat de schade anders zal zijn. Wanneer een Pokémon in gevecht is, dan loopt de Pokémon schade op wanneer er een aanval geïncasseerd zal worden. En deze applicatie heeft wat gedaan aan de veiligheid van de speler, door waarschuwingsmeldingen te vertonen bij mogelijk gevaarlijke plekken.

Discussieer mee op ons forum. Hierdoor kunnen wij tips delen en elkaar op weg helpen.

Laat hier reactie achter