Razer kondigt nieuwe Chroma-muis voor mmo-gaming aan

Razer kondigt nieuwe Chroma-muis voor mmo-gaming aan

Razer heeft een nieuwe MMO gaming muis aangekondigd. De zogenoemde Naga Chroma is heeft twaalf mechanische knoppen aan de zijkant, die met de duim te bedienen zijn. In totaal zijn er negentien programmeerbare knoppen op de Naga Chroma.

De sensor van de Razer Naga Chroma bied een nauwkeurigheid van 16.000dpi, in stappen tot 1dpi. Met deze statistieken is de muis  dubbel zo nauwkeurig als de draadloze Naga Epic Chroma, die vanaf begin 2015 in de winkels beschikbaar is. De zeer hoge nauwkeurigheid maakt de muis volgens de Razer geschikt voor diverse opstellingen van meerdere monitoren of schermen met een hogere resolutie. De responstijd bedraagt dan ook maar 1ms. De muis is voorzien van Razers Chroma-module, daarmee kunnen gebruikers de kleuren van de lichteffecten zelf aanpassen in de Razer Synapse-software. Zowel het scrollwiel als de twaalf knoppen op de zijkant zijn verlicht en kunnen ieder voor zich ingesteld worden naar keuze. Ook wordt de nieuwe muis toegevoegd aan de Chroma SDK. Gameontwikkelaars kunnen hiermee de muis laten oplichten bij bepaalde gebeurtenissen in een game. De Naga Chrome weeg inclusief de 2,1 meter lange usb-kabel zo’n 135 gram. De muis is 119mm lang, 75mm breed en 43mm hoog. De fabrikant heeft de nieuwe Naga Chroma in de VS al uitgebracht voor 80 dollar, omgerekend inclusief btw is dat ongeveer 90 euro. In november zal de muis waarschijnlijk beschikbaar zijn voor de gehele wereld.

Voor meer informatie en details van de Razer Naga Chroma kun je een kijkje nemen op de website van de Amerikaanse fabrikant. 

Laat hier reactie achter