Speelgoed bedrijf kondigt Titanfall 2 aan

De eerste geruchten over het vervolg van de enorm populaire First Person Shooter Titanfall zijn al weer rond aan het gaan. De eerste game kwam al een hele tijd geleden uit in 2014 onder de ontwikkelaar Respawn Entertainment. Dit gebeurde rond dezelfde tijd als een Call of Duty en Battlefield game, wat een gigantische hype rondom de shooters creëerde. Fans zitten al weer een tijd te wachten op het vervolg, Titanfall 2, en deze gaat er eindelijk aan komen.

Geruchten over Titanfall 2 begonnen de ronde te doen toen een speelgoed bedrijf, McFarlane Toys, liet weten aan de wereld dat het spel dit jaar uit ging komen samen met passend speelgoed voor het desbetreffende spel van Respawn Entertainment. Volgens het speelgoed bedrijf gaat dit pas aan het eind van het jaar gebeuren, in de winter van 2016. Op de site van McFarlane Toys zijn de actie figuren van Titanfall 2 al te zien, poppetjes van ongeveer zeven inch. Toen EA om wat duidelijkheid over de release van het vervolg op de futuristische actie shooter Titanfall werd gevraagd lieten ze het volgende weten: ‘McFarlane Toys gaat speelgoed uitbrengen dat geïnspireerd is door de komende game Titanfall 2 in de winter van dit jaar. We weten nog niet in detail wanneer de game van Respawn Entertainment uit gaat komen.

McFarlane Toys zelf laat weten dat ze een perfecte match zijn met Respawn Entertainment. Het speelgoed bedrijf was opgericht om toffe dingen zoals de actie figuren van Titanfall 2 te maken, en daar krijgen ze nu een perfecte kans voor. Het speelgoed bedrijf mag verder niet teveel over het spel loslaten.

Laat hier reactie achter