Total War: Warhammer is een feit

Uitgever Sega heeft vandaag officieel de game Total War: WARHAMMER aangekondigd. Ondanks dat de geruchten al langer de rondte gingen bleef heel lang een officiele bevestiging uit. Tot vandaag, ineens kam Sega met een officieel persbericht en een cinematic trailer van de nieuwe game.

De uitgever van onder andere ROME Total War, Total War ARENA en nog vele andere games maakte bekend dat de game gemaakt zal worden door het Engelse The Creative Assembly. Buiten de aankondiging om laat Sega nog weinig los over de game afgezien van het feit dat het een turn-based-game zal worden evenals oudere games. De periode waarin het spel zich afspeelt is de Old-World van het Warhammer universum.

Nieuw in de game zijn de mogelijkheden om tijdens de alom bekende real-time massagevechten gebruik te maken van monsters en andere vliegende wezens. Tevens is er een mogelijkheid om gebruik te maken van magische krachten. In de game zullen vier groepen beschikbaar zijn; de Vampire Counts Empire, de Greenskins en de Dwarfs. Tevens maakte Sega als bekend dat dit de eerste game in een trilogie zal zijn.

Een officiële release datum van de game is nog niet bekend.

Laat hier reactie achter