Valentijnsdag in Destiny met de volgende update

Iedereen is op de hoogte van het feit dat Valentijnsdag er weer aan komt, een romantische dag voor sommige, andere zien het geld dat ze verdienen wegvliegen aan bonbons voor een partner, en de rest blijft verder gamen alsof er niets aan de hand is. In-game hebben we al vaak genoeg meegemaakt dat er aanpassingen zijn gemaakt voor Valentijnsdag, een extra missie hier of een cadeautje daar. Verschillende games doen mee aan de Valentijn hype, en nu ook de game Destiny van ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision.

En als het aan Bungie ligt blijft het niet bij een extra missie hier en een cadeautje daar, Destiny gaat het groots uitpakken. Een geheel nieuwe update gaat Valentijnsdag eren voor de Destiny spelers, genaamd “Crimson Days”. Het verwijst natuurlijk naar de kleur van liefde, de update begint dan ook op 9 Februari, rond Valentijnsdag. Volgens Bungie is de hele update tot stand gekomen om: “De kameraadschap die je alleen in het heetst van de strijd vind te vieren”, er komt dan ook een compleet nieuwe modus voor spelers om tegen elkaar te strijden, de 2v2 battle heet Crucible-modus, en staat helemaal in het kader van een Double-Team vormen met je partner. Volgens Bungie is het zelfs zo dat: “Alleen doorgewinterde strijders en geliefden de nieuwe gameplay aankunnen.” Verder brengt de nieuwe update wat standaard en verwachtte bug fixes en algemene verbeteringen naar de game Destiny.

Later deze maand keert de Iron Banner terug naar Destiny, aldus Bungie. In deze modus zijn er nieuwe wapens en armor items te verkrijgen voor alle spelers die meedoen, alhoewel enkelen van deze items exclusief zullen zijn voor Playstation 4 spelers.

Laat hier reactie achter